SOALAN LAZIM

 1. Adakah perniagaan ini merupakan syarikat MLM, Direct Selling, Skim Pelaburan atau Skim-skim dalam internet?
  Bukan. Perniagaan ini adalah perniagaan jualan secara online yang berkonsep Beli, Jimat & Dapat DUIT berkonsepkan Affiliate Marketing. Bukan pelaburan yang menjanjikan pendapatan tetap. HappyRichClub007.com menawarkan satu program secara online kepada pengguna secara terus. Program ini memberi peluang pendapatan yang lumayan, kepada mereka yang berminat mempromosikan pakej program HappyRichClub007.com. Jumlah pendapatan adalah bergantung kepada usaha dan strategi masing-masing.

 2. Mengapa HappyRichClub007.com tidak menjual secara terus produk tersebut kepada pelanggan, sebaliknya melantik ejen online affiliate?
  Sistem ejen online (Affiliate Marketing) adalah trend masa kini dan akan datang. Kaedah penjualan secara berkongsi keuntungan adalah kaedah yang amat praktikal di zaman sekarang. Ianya secara tidak langsung kita sama-sama dapat berkongsi mata pencarian untuk menampung keperluan harian kita. Jualan secara online juga memberikan khidmat informasi ke seluruh negara dengan Mudah dan Cepat. Anda tidak perlu bersusah payah ke kedai untuk membeli. Ini akan MENJIMATkan kos minyak, parking, tol, masa dan lain-lain. Produk yang ditempah akan sampai terus ke alamat anda. Jika anda membuat carian di Google atau Yahoo, jawapan kepada carian ‘Affiliate Program’ ada sekitar 429,000,000.

 3. Sekiranya saya berminat hendak menyertai konsep pemasaran affiliate ini, apakah yang perlu saya lakukan?
  Anda hanya perlu lakukan enam perkara iaitu :
  1. Daftar
  2. Buat pembayaran.
  3. SMS@Whatsapp info pembayaran.
  4. Promosi URL anda.
  5. Terima bonus referrel terus.
  6. Terima bonus referrel kumpulan.

 4. Bagaimana saya hendak mengaktifkan status web saya ?
  Anda mesti upgrade akaun anda (buat pembelian pakej produk) dengan membuat bayaran kepada ADMIN. RM365.00

  *pembelian secara online dikenakan kos pos sebanyak rm20 (sila whatsapp admin dulu untuk pengesahan)


  Akaun Maybank :


  Engku Noor Mariani Binti Engku Rosly
  151052215542

 5. Selapas Buat pembayaran sila Whatsapp ke ADMIN (013-9060031)
 6. Bolehkan saya membuat bayaran kepada upline untuk aktifkan akaun HappyRichClub007.com ?
  Tidak Boleh. Pembayaran hanya boleh dilakukan kepada akaun ADMIN dan Ejen DC atau EC yang Sah sahaja.

 7. Boleh tak saya membuka lebih dari 1 akaun?
  HappyRichClub007.com tidak menghalang anda untuk membuka lebih dari 1 akaun. Anda hanya perlu mempunyai username yang berbeza bagi setiap akaun.

 8. Bagaimana saya hendak mengeluarkan wang dari eWallet ke akaun bank saya?
  Pertama sekali, anda perlu mempunyai mana-mana akaun bank utama di Malaysia, seperti Maybank, CIMB dan sebagainya. Untuk membuat pengeluaran, baki eWallet anda mestilah mencapai RM50.00 atau lebih. Caj pengeluaran akan RM 2.00 akan dikenakan bagi setiap pengeluaran. Anda hendaklah mengisi semua maklumat pada borang withdraw dan submit. Semua permintaan pengeluaran wang dari e-wallet ke akaun bank akan diproses secepat mungkin (maksima 48 jam) untuk memasuk ke dalam akaun bank anda. Berikan masa tambahan 2 hari untuk GIRO Transfer. Pembayaran E-Wallet akan dibuat pada hari Khamis setiap minggu dan akan dibuat berdasarkan permintaan (withdraw) anda pada minggu tersebut. Selepas hari Khamis minggu tersebut, sebarang withdraw dibuat akan dibayar pada Khamis minggu hadapan.

 9. Bolehkah saya mengaktifkan pembelian kawan lain?
  Tidak boleh. Semua urusan belian dalam sistem affiliate perlu berurusan terus dengan ADMIN atau Ejen DC dan EC yang Sah sahaja.
 10. Siapakah yang layak menyertai Program HappyRichClub007.com ini?
  Warganegara Malaysia / Pemastautin Tetap yang berumur 18 tahun & ke atas. Bagi kanak-kanak bawah umur perlu mendapat pengesahan dari penjaga. Warga Asing yang mempunyai passport dan dokumen yang sah sahaja.

 11. Adakah anda memberi jaminan bahawa saya akan mendapat pendapatan tersebut seperti yang dinyatakan?
  Tidak. Ini bergantung kepada usaha anda mempromosikan laman web ini kepada seberapa ramai kenalan anda atau sesiapa saja.

 12. Saya tiada Internet di rumah. Bagaimana saya hendak berjaya dengan program ini?
  Anda boleh lakukan secara offline ataupun manual, iaitu secara menyebarkan risalah ataupun flyers. Selain itu, anda juga boleh menggunakan kaedah pos untuk menyebarkan maklumat URL laman web anda kepada umum. Internet ini hanyalah salah satu daripada medium hebahan, selain daripada akhbar, flyers dan iklan poster. Sila hubungi Admin jika anda perlukan bantuan untuk membuat promosi.

 13. Bagaimana sekiranya saya ingin berjumpa SECARA TERUS untuk urusan pembelian?
  HappyRichClub007.com adalah satu perniagaan melalui Internet, maka apa jua pertanyaan atau kemusykilan adalah lebih sesuai dikemukakan melalui email atau sms terus kepada admin, kami akan bantu. KLIK SINI

 14. Bagaimana jika tiba-tiba berlaku terima sms dari no yang tidak dikenali meminta password atau apa-apa maklumat tentang detail saya?
  Sila abaikan, Admin tidak akan meminta password daripada ahli kerana Admin tidak memerlukan password ahli.
  *
  Jika mesej tersebut berlarutan dan terasa menggangu anda, sila buat aduan.

 15. Berapa lama tempoh menunggu pengaktifan akaun saya?
  Proses pengesahan mengambil masa selewatnya 48jam dari anda menghatar SMS @ laporan pembayaran.

 16. Adakah wajib untuk memperkenalkan orang?
  TIDAK, adapun bagi anda yang hendak mendapatkan pendapatan lebih sila hebahkan link peribadi anda contoh : www.HappyRichClub007.com/username di FB, forum, web iklan, blog flyers dan lain-lain adalah salah satu pilihan yang bijak. lihat potensi pendapatan anda jika anda aktif menaja KLIK SINI.

 17. Sekiranya saya mempunyai pertanyaan yang lain, di mana saya boleh hubungi?
  Email pertanyaan anda ke admin@happyrichclub007.com. In Shaa Allah, admin akan menjawab selewatnya dalam masa 48 jam.

 

daftar